take me or leave me

I helgen har jag gjort massa galenheter och har inte hunnit blogga ett dugg, dom senaste dagarna har verkligen kännts som sommar, solen steker och jag går i shorts och linne, HÄRLIGT!
Idag har jag umgåts med bästavän och vi har även varit ute och fotat lite, nu ska vi fortsätta sola och sen blir det ut och cykla en runda.
Bilder från idag och helgen!↓







I LIKE YOUR SMILE

Just nu chillar jag med bästavän, om 15 minuter kommer storasyster hit och sen drar vi ut och träffar Ida.



IMPA PIMPA PUMPA DUMPA!

Vädret idag har varit helt undebart, inte märkt att det har varit skola idag eftersom alla lektioner har varit hur chill som helst. Efter skolan satte jag och Kamilla oss på cyklen för att cykla ner till strandängen och kolla på killarnas träning.
Nu tänkte jag sättta mig och kolla igenom SOn lite, och sen drar jag täcket över huvudet, imorgon hoppas jag på en lika underbar dag som denna!



DU ÄR ALLT SOM JAG BEHÖVER!

Det finns även nackdelar med bröllop, idag när vi vaknade upp och gick ut så har våra vänner tajpat runt hela husvagnen och bilen, ställt grillen i ingången och även smörat ner rutorna.
Nu när jag har fått min kamera så kommer jag kunna hålla bloggen mer uppdaterad.
Idag har jag umgåtts med Ida och Elliot och imorgon börjar skolan.





ÖVERRASKNINGS BRÖLLOP!

I fredags åkte jag ut till ivö eftersom jag och Anders skulle ha vår lilla födelsedags fest här ute idag, nu har vi fikat ätit gott och gått tips runda , och mamma och Anders hade även planerat ett överrasknings bröllop.
Så nu heter Mamma inte längre Ulrika Månsson utan Ulrika Arvidsson, Grattis Mamma!












Kärlek, vad är det för något skit?

Iförgår hade vi kalas för mig eftersom jag fyllde 14 bast, idag har jag varit i väla med min bästavän, syster och hennes kille, fick med mig 2 plagg från Gina tricot hem, bild får ni se någon annan dag, det har varit kanon väder hela helgen, ätit mycket glass,solat, spelat fotboll och haft allmänt mysigt med mina vänner, imorgon väntar ännu en skoldag, ni får ha det så bra!