ALL DAY ALL NIGHT !

Nu är jag hemkommen från kristianstad, fick med mig en face mist hem, skit skönt, ta 2-3 sprut efter du sminkat dig så känner du dig 100 gånger frächare och det bästa är att sminket inte rinner, fick även med mig 1 par adidas byxor, skit mysiga, går o ha både på idrotten och på fritiden, och sen köpte jag även ett par skit snygga byxor.


Adidas byxorna hittar du på Team sportia för 399:-
Face misten hittar du på Make up store för endast 180-200:-
Hittade tyvär ingen bild på byxorna, så dom får ni se någon annan dag.
Nu kallar sängen och sen imorgon blir det orientering med skolan.

SOL,REGN,SOL,REGN,SOL,REGN!

Idag har vi elevfri dag, hur skönt som helst, även fast det regnar så drar jag och storasyster en runda till stan för lite shopping och go fika, imorgon ska hela skolan ut och orientera, så det blir sovmorgon imorgon eftersom att jag inte har min starttid fören 10.10, nu ska jag dra några drag med plattången och sen drar vi, jag ska bli bättre på det här me att uppdatera, det lovar jag ! Jag lägger upp bilder ikväll på det jag köpte!

,.

YOU NEVER FALL IN LOVE !

Har tyvär ingen tid till att varken blogga eller fota längre. Har varit och hjälpt Ida i stallet i 2 dagar nu, och sen på kvällarna har vi varit nere på strandängen och kollat på killarna, nu hade jag lite tid över eftersom Ida är hemma och äter & efter det drar vi nog ner till strandängen igen. Vädret idag har varit både bra och dåligt, först var solen framme men sen började det regna och hagla.
Nu ska iallfall sätta mig o plugga lite.




Sexy lips, dirty hips, nice ass, high class, sexy smile, Swedish style.

Ville bara medela om att idag är det inte min dag, det är kyligt ute och det regnar, det är stängt överallt och alla sitter hemma, jag är rastlös och Felix och Elliot drog nyss eftersom dom skulle kolla på bio men jag vägrade följa med, senare kommer Fabian och då får vi väll se vad vi hittar på.
Ha en fortsatt regnig Fredag!



LOCKIGT HÅR HAR ALDRIG VARIT MIN GREJ!

Här har ni även tre bättre bilder på hur mitt hår blev i Söndags.




NO ONE CAN STOP ME NOW!

Kvällen spenderade jag med fina vänner i Valje, vi lyssnade på musik, mös , snackade och tog det lugnt. 
Igår umgicks jag med Emelie som även lockade mitt hår, vädret idag har både varit bra och dåligt, kylan håller sig kvar och det snöar då och då, men idag har även solen tittat fram, stort + på det.
Nu ska jag ta bort sminket och borsta tändenra och sen myser jag mig ner under täcket med en bra film!

Man ser inte så bra på bilden, men den får duga sålänge.